Empresa de servei integral d’instal·lacions a les Terres de l'Ebre

Also Casals Instal·lacions

Also Casals Instal·lacions va nàixer el 1999 amb l’objectiu de satisfer la demanda d’un servei integral d’instal·lacions present a les Terres de l’Ebre (les quatre comarques del sud de Catalunya), al nord de Castelló i al Baix Aragó.

Durant aquests anys, el compromís amb la qualitat i l’esforç per a satisfer les necessitats dels nostres clients ens ha portat a oferir un servei integral basat en solucions globals per a cobrir tots els àmbits: electricitat i fontaneria, construcció, climatització, domòtica, energies renovables, tractaments d’aigua, piscines, regs, pous, bombaments, automatització i integració de processos, il·luminació, interiorisme, transformació de finques i granges.

Actualment ens sentim molt satisfets de comptar amb un equip humà i una infraestructura que ens permeten afrontar grans projectes i d’important envergadura, que cobreixen tot el territori català i zones de València, Castelló i l’Aragó, tenint com a socis administracions importants i grans empreses del sector industrial.

Oficina tècnica

Comptem amb una oficina tècnica versàtil i molt preparada tant en el camp de la mecanització com en el manteniment industrial per poder oferir solucions innovadores, col·laboracions per a desenvolupament de nous productes, maquinària, instal·lacions i plantes claus en mà a preus competitius.

El nostre objectiu és oferir un servei ràpid i eficaç, aportant la nostra dilatada experiència a l’hora d’assessorar els clients en la tria de les solucions més apropiades a cada cas.

Estem a la vostra disposició per a totes les consultes que vulgueu fer-nos. No dubteu a telefonar-nos o a posar-vos en contacte amb nosaltres

Missió

A Also Casals Instal·lacions desenvolupem la nostra activitat empresarial en la millora continuada en totes les àrees de l’empresa, fomentant la implicació i motivació dels nostres treballadors. Invertim en seguretat per poder realitzar la nostra feina amb total seguretat i invertim en maquinària i tecnologia perquè els nostres clients obtinguin el millor servei de qualitat.

Visió

La nostra visió es ser reconeguts com l’empresa líder en servei integral d’instal·lacions a les Terres de l’Ebre, mantenint sempre un excel·lent nivell de qualitat i la confiança dels nostres clients.

  • EQUIP Promoure la motivació i imaginació de l’equip per a aconseguir que cada dia donin el millor d’ells mateixos i col·laborin activament en l’evolució de l’empresa.
  • CLIENTS Ser un referent i la primera opció per als clients habituals i per als clients potencials.
  • PLANETA Oferir serveis i productes eficients i sostenibles i posar-los en pràctica per a ser una empresa pionera en eficàcia i sostenibilitat.
  • PRODUCTIVITAT Implantar un sistema de gestió que permeti oferir els serveis en el mínim temps possible, la màxima serietat en els terminis d’entrega, la millor relació qualitat-preu i un important control de qualitat.

Valors

Els nostres principals valors són l’esforç, el treball en equip i la professionalitat que ens permet avançar contínuament i millorar en totes les àrees de l’empresa. Millorem constantment la qualitat i el servei que prestem als nostres clients, ja que la seva confiança i reconeixement és un dels principals objectius de la nostra empresa.

  • SEGURETAT Garantir la seguretat i protecció del nostre equip davant de qualsevol risc.
  • LIDERATGE I EMPRENEDORIA Provocar el canvi i garantir un futur millor.
  • INNOVACIÓ Buscar sempre nous productes, serveis i sistemes de gestió per continuar sent líders.
  • QUALITAT Buscar l’excel·lència.
  • FORMACIÓ Fer de la formació en tots els nivells de l’empresa el conductor en la millora dia a dia.

Professionals qualificats

Gràcies a un equip humà format per professionals altament qualificats en tots els sectors, elaborem els estudis previs, els dissenys de la instal·lació i portem a terme els projectes amb total seguretat per a treballadors i usuaris, sempre tenint en compte la màxima eficiència energètica i el mínim impacte ambiental.

Maquinària i tecnologia

A Also Casals Instal·lacions disposem de la maquinària més moderna i la tecnologia més avantguardista per a realitzar tot tipus d’obres, reparacions i manteniments amb l’objectiu d’aconseguir els millors resultats en els terminis d’execució previstos.

Seguretat

Avui ens podem sentir orgullosos d’haver realitzat totes les nostres instal·lacions en el marc del Reglament electrotècnic de baixa tensió, el Codi tècnic de l’edificació (CTE) i les normatives més exigents. La protecció de les persones, la protecció de les instal·lacions, així com el correcte disseny i la utilització de materials d’alta qualitat ens ha reportat la confiança i fidelitat dels nostres més de 700 clients.

Especialitzacions

A més, a Also Casals Instal·lacions disposem de tres departaments especialitzats:

R
AC Technologies, especialitzat en automatització industrial i seguretat.
R
AC Amiant, especialitzat en l’eliminació d’amiant i fibrociment.
R
AC Legionel·la, especialitzat en tractaments d’aigües i solucions contra la legionel·la.

Demana el teu pressupost personalitzat sense cap compromís!