Construcció particulars i negocis

A Also Casals Instal·lacions oferim serveis de construcció per a particulars i negocis des de fa 20 vint anys. Comptem amb una reconeguda experiència en treballs de rehabilitació, restauració i obra nova.

Vols que construïm la casa dels teus somnis? Necessites un garatge, una terrassa o una coberta? Has de fer obres a la teua oficina o botiga? Nosaltres ho podem fer realitat. Disposem de maquinària pròpia i de mà d’obra qualificada per a tot tipus de reformes i noves construccions: cases, xalets, habitatges unifamiliars, edificis, magatzems, oficines, comerços…

Els nostres serveis de construcció per a particulars van dirigits especialment a promotors privats que desitgen un xalet, un habitatge unifamiliar o un edifici de pisos en propietat i fet al seu gust. També treballem tots els aspectes de construcció i remodelacions per al sector negocis, ja siguin botigues, oficines i tot tipus de locals professionals. Estem especialitzats en aquest tipus d’obra, en el qual cada client crea el seu projecte i això és el que el fa diferent.

Projectes Also Casals construcció

Els nostres clients