Actualment estem treballant en la construcció, instal·lació i manteniment de parcs solars d’energia fotovoltaica a les Terres de l’Ebre, però també donem servei arreu del territori català i, a part de l’Aragó i el País Valencià, també realitzem feines arreu del territori nacional.

Cada vegada són més els clients que s’uneixen a l’autoconsum d’energies renovables pels seus beneficis, com ara l’estalvi econòmic, la reducció d’emissions de CO2 o bé perquè és una de les energies més netes que existeixen, ja que permet la transformació de la irradiació solar en energia elèctrica. A més, és una tecnologia accessible a qualsevol tipus d’usuari, ja que es pot instal·lar en zones rurals o zones que no tenen accés a la xarxa elèctrica.

Us presentem el nou projecte que hem realitzat a la localitat de Vinallop, amb la instal·lació del sistema de suport amb estructures metàl·liques, instal·lació de les plaques solars, la distribució elèctrica, col·locació dels equips i les proteccions i el muntatge elèctric.

Aquesta instal·lació trifàsica, amb una potencia de 404 kW per abastir una explotació ramadera, està constituïda per unes 1.224 plaques, instal·lades sobre les diferents teulades d’una explotació ramadera, amb una orientació i inclinació optimitzades per a generar la major quantitat d’energia anual.

S’estima que aquesta instal·lació serà amortitzada en 4 anys, ja que durant el primer mes de funcionament s’ha produït un estalvi aproximat del 18% en la factura de la llum, durant l’hivern. Donat que tots els fabricants garanteixen la vida útil de les plaques solars és de 25 anys, podem assegurar que és la millor font d’energia renovable per a habitatges, fàbriques i naus industrials, a més d’explotacions agrícoles i ramaderes.

Also Casals Instal·lacions som líders en el sector de les energies renovables, amb molts d’anys d’experiència a les espatlles i amb un gran equip de professionals, dissenyem, estudiem i analitzem cada projecte amb cura, per tal de presentar projectes d’autoconsum i instal·lacions aïllades, optimitzats de forma estratègica amb la finalitat d’oferir el major estalvi econòmic i la major rendibilitat possible.